Stuurhuizen

STUURHUIZEN

In de afgelopen jaren heeft EBR nationaal en internationaal naam gemaakt met haar stuurhuizen en is hiermee uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de sector. De stuurhuizen worden in eigen beheer ontworpen naar wens van de klant en door onze engineeringsafdeling op maat ontwikkeld, waardoor het eindproduct naadloos aansluit op de specifieke wens van de klant.

EBR levert zowel vaste stuurhuizen als zakbare constructies, waarbij de bovenbouw hydraulisch zakt over de onderbouw. Met deze constructie is een uitzonderlijk lage kruiplijn te realiseren. EBR stuurhuizen worden toegepast in een breed gebied voor zowel de binnenvaart, de passagiersvaart evenals de zeevaart.

De EBR stuurhuizen worden vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en onderdelen, waardoor de stuurhuizen zich dan ook kenmerken door de hoogste kwaliteit met het hoogste comfort. Stuurhuizen en hefkolommen kunnen onder klasse geleverd worden. EBR is constant bezig met ontwikkeling en innovatie.

STUURHUIS-HEFINSTALLATIES

De stuurhuis-hefinstallaties kenmerken zich door een grote mate van veiligheid. De hefkolommen worden standaard uitgevoerd met een hydraulisch veiligheidsblok, welke direct op de cilinder gemonteerd wordt. Dit veiligheidsblok is uitgerust met een lasthoudventiel, welke iedere willekeurige hoogte van de hefkolom waarborgt. De hefkolommen worden specifiek ontwikkelt voor ieder willekeurig type schip en stuurhuis. Ze kunnen variƫren van enkeltraps kolommen tot meertraps kolommen, eventueel met dempers onder de kolom of stuurhuis voor trilling demping en geluidsreductie.

Voor de kleinere hefhoogtes kunnen de stuurhuizen ook uitgerust worden met een hydraulisch systeem waarbij het stuurhuis op vier hefcilinders staat opgesteld.

Engineer
Build
Result
…at a higher level
EBR Marine B.V.

Biesboschweg 5
4926 SJ Lage Zwaluwe

+31 (0) 168 484 555
info@ebrmarine.nl
www.ebrmarine.nl